AJANKOHTAISTA

 

Laiturilla_2.jpg

 

VT-logo.JPG

 

 Palkinnot_2.jpg

Vertti tuulettaa_2.jpg

AJANKOHTAISTA

päivitetty 26.1.2018

LASKETTELURETKI ELLIVUORELLE

Tempon liikuntajaos järjestää laskettelumatkan Sastamalan Ellivuorelle koululaisten hiihtolomaviikon perjantaina 23.2.2018. Lähtö Vermuntilasta Rukoushuoneelta klo 10.00 tai Unajan koululta klo 10.10 ja takaisin kohti Vermuntilaa lähdetään Ellivuorelta klo 18.00 (takaisin Vermuntilaan saavumme n. 19.30). Bussimatkan hinta on jäseniltä 10€ ja ei-jäseniltä 15€. Tutustu Ellivuoreen netissä osoitteessa www.ellivuori.fi. Laskettelun lisäksi Ellivuorella voi hiihtää ja pulkkailla.

Matka järjestetään, jos lähtijöitä on vähintään 20 hlöä ja korkeintaan 33 hlöä.

Päivälippu laskettelurinteeseen on kaikilta 25€ (paitsi alle 7v. pääsevät rinteeseen kypärä päässä aikuisen seurassa ilmaiseksi) ja samoin välinevuokra on kaikilta 25€. Jos on tarvetta välineiden vuokraukselle, tarvitaan ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot: vuokraajan nimi, pituus, paino, kengän koko, taitotaso (aloittelija, harrastelija, kokenut) sekä tieto vuokrataanko lauta vai sukset. Välineet odottavat etukäteen varattuina ja vältymme jonotukselta.

Maksut kerätään käteisellä linja-autossa matkaan lähdettäessä.

Huom! Laskettelumatka omalla vastuulla, hintaan ei sisälly vakuutusta!

Ilmoittautumiset pe 16.2 klo 12 mennessä Päivi Hinnolle, hinnopaivi@gmail.com tai p. 050 35 85 355.

*************************************************************

Tempolla alkoi toukokuussa 2017 Tempo liikuttaa -hanke, jossa liikutetaan lapsia, nuoria ja aikuisia eri tavoin. Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea. 

*************************************************************

Avaa tästä SEURAMAPPI ja liity suoraan Tempon jäseneksi!

Seuramappi on Vermuntilan Tempon seurahallintatyökalu

Seuramappi on jäsenrekisteriohjelma, jota käytetään jäsentietojen hallintaan, maksujen laskuttamiseen ja seurantaan sekä seuratason tiedottamiseen.

Seuramappi on verkossa toimiva urheiluseurojen jäsenrekisteriohjelma. Seuramapin pääperiaate on, että jokainen jäsen ylläpitää omia tietojaan. Jos esim. osoite muuttuu, voi sen jatkossa tehdä itse.

Kaikkia Tempon toiminnassa mukana olevia pyydetään ilmoittautumaan seuramappijärjestelmään alla olevan ohjeen mukaisesti. Kun tiedot on kerran syötetty, se riittää.

Ilmoittautumisohje:

 • mene osoitteeseen http://www.seuramappi.fi/vtempo/
  • tai klikkaa yllä ja tässä olevaa SEURAMAPPI-linkkiä
 • valitse vasemmalta ylhäältä Ilmoittaudu
 • täytä jäsenen tiedot kenttiin
 • valitse jaosto, johon ensisijaisesti kuulut, klikkaamalla rasti ruutuun. Jaostoja on kolme: jääkiekko, johtokunta ja yleinen. Kuhunkin jaokseen kuuluvat voivat osallistua erilaisiin Tempon toimintoihin (jumppa, Unajan salivuorot, erilaiset tapahtumat)
 • Jääkiekkojaokseen kuuluvat: valitse ryhmä lapsen syntymävuoden mukaan.
 • lue rekisteriote ja kuittaa luetuksi
 • täytettyäsi kaikki tiedot klikkaa lähetä -painiketta
 • lähettämisen jälkeen saat sähköpostitse tunnuksen ja salasanan, joilla pääset omalle Seuramapin sivuille
 • kirjaudu Seuramappiin ja tarkista vielä tietosi sekä vaihda salasanasi

JOKAISELLE seuran jäsenelle tulee oma käyttäjätunnus järjestelmään. Jatkossa on tarkoitus, että jokainen pitää omat tietonsa ajan tasalla, täten saamme viestit kulkemaan kaikille sujuvasti perille!

Jäsenmaksulaskut lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitit jäseneksi kirjautumisen yhteydessä. Kun maksat Tempon jäsenmaksun, voit osallistua kaikkeen Tempon järjestämään toimintaan. Jäsenmaksu kaudelle 1.5.2017-30.4.2018 on kaikilta 10 €.

*********************************************************************************